ΒΙΠΕ Ηρακλείου

71601 Νέα Αλικαρνασσός

Εταιρικό προφίλ

Εγκαταστάσεις
Δίκτυο αερίων ΠΑΓΝΗ
Εγκατάσταση μονάδας παραγωγής αζώτου ΙΤΕ
Previous slide
Next slide
Η εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΟΞΑΣΤΑΚΗΣ Ε.Π.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί στο Ηράκλειο Κρήτης από το 1985. Ωστόσο οι πρώτες επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας ξεκίνησαν πολύ νωρίτερα και συγκεκριμένα το 1946 οπότε και ιδρύθηκε η οικογενειακή επιχείρηση. Η εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΟΞΑΣΤΑΚΗΣ Ε.Π.Ε. αποτελεί πλέον μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Κρήτη, έχοντας κερδίσει την αναγνώριση σε όλη την Ελλάδα, όσον αφορά την βιομηχανία πεπιεσμένων αερίων, πυροσβεστικού εξοπλισμού και αναπνευστικών συσκευών οξυγονοθεραπείας.
Οι βασικοί τομείς που δραστηριοποιείται και ανέπτυξε όλα αυτά τα χρόνια η Γ.ΔΟΞΑΣΤΑΚΗΣ Ε.Π.Ε. είναι:
  • Παραγωγή και εμφιάλωση βιομηχανικών αερίων, ιατρικών αερίων και αερίων για την βιομηχανία τροφίμων καθώς και διακίνηση υγροποιημένων αερίων (οξυγόνο, άζωτο, αργό, διοξείδιο του άνθρακα, ήλιο κτλ)
  • Έλεγχος φιαλών υψηλής πίεσης, φιαλών κατάδυσης και επανέλεγχος πυροσβεστήρων
  • Εμπορία πυροσβεστικού εξοπλισμού και σχεδιασμός συστημάτων πυρόσβεσης και πυρανίχνευσης
  • Εμπορία, διακίνηση και τεχνική υποστήριξη ιατροτεχνολογικών προϊόντων στους τομείς αναπνευστικής υποστήριξης και οξυγονοθεραπείας

Τα προϊόντα του τμήματος αερίων της εταιρείας βρίσκουν εφαρμογή σε ένα πλήθος διαφορετικών δραστηριοτήτων όπως για παράδειγμα: μεταλλουργία, βιομηχανία, κατασκευές, νοσοκομεία, κλινικές, χημικά και ερευνητικά εργαστήρια, επιχειρήσεις τροφίμων (π.χ, αναψυκτικά, νερό, κρασί, ελαιόλαδο, καφές, συσκευασμένα τυριά και αλλαντικά, φρούτα), επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης.


Η Γ.ΔΟΞΑΣΤΑΚΗΣ Ε.Π.Ε. συνεργάζεται εδώ και 30 χρόνια με τις μεγαλύτερες διεθνώς εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα παραγωγής υγροποιημένων αερίων, οι οποίες και αποτελούν τους βασικούς της προμηθευτές. Κατά την διάρκεια του έτους 1996 η εταιρεία μεταφέρθηκε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της σε οικόπεδο έκτασης 5000 τμ. στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου στην οδό Σ όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα. Η Γ.ΔΟΞΑΣΤΑΚΗΣ Ε.Π.Ε. διαθέτοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία πολλών χρόνων, αναβαθμίζεται συνεχώς όσον αφορά την ποιότητα και ποικιλία των προϊόντων της καθώς και στην ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών, ανταποκρινόμενη επιτυχώς στις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της.

Καλάθι αγορών